Iffiú-Soltész Zsuzsa

Tanár (Ének-Zene)

Iffiú-Soltész Zsuzsa
Iffiú-Soltész Zsuzsa

2005-ben végeztem gyógyszerészként Budapesten. 2010-ben védtem meg a doktori disszertációmat gyógyszerhatástanból egy 3 éves francia-magyar közös irányítású programm eredményeként. Ezt követően költöztem Angliába.
A zene és a hagyományőrzés születésem óta az életem része. Zenész családból származom, Zenei Általánosba jártam, rendszeresen énekeltem énekkarokban, játszottam zenekarokban Tatabánya környékén.
Az Egyetemen kollégiumi énekkart vezettem. A zenepedagógiával kislányom születése előtt kezdtem foglalkozni. 2016-ban átvettem az énekes foglalkozást 0-4 éves korú gyerekeknek az egyik babacsoportban St. Ivesban.
2016 szeptemberétől kezdtem az ének-zene oktatást a Magyar Iskolában a Vackor, Vuk és Kockásfülű Nyúl csoportokban. A foglalkozásokat a gyerekek korcsoport szerinti képességei és mozgásigénye alapján építettem fel. A tantervem alapját képezik a magyar óvódások és kisiskolások zenei képességfejlesztési ajánlásai. Az előbbiek kiegészülnek audio-vizuális társításokkal, melyek a többnyelvű gyermekek kommunikációját és a jel-hang kapcsolatok kialakítását hivatottak fejleszteni.

Advertisements

One thought on “Iffiú-Soltész Zsuzsa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.